Nabeschouwing Rotherham United - Millwall (1-0) || Championship 2018/2019

Zondag 26 augustus 2018 - 13:30 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Rotherham United het zondag 26 augustus 2018 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Millwall (1-0)

Het Championship duel tussen Rotherham United en Millwall is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door S. Raggett, waarmee Rotherham United met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Millwall dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Rotherham United.

LIVE Rotherham United - Millwall 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Rotherham United Doelpunt S. Raggett met assist van W. Vaulks Rotherham United 1-0
22' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Wallace Millwall
50' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor R. Manning Rotherham United
65' Wissel Millwall Wissel T. Bradshaw voor L. Gregory Millwall
65' Wissel Millwall Wissel J. Skalák voor A. OBrien Millwall
76' Wissel Rotherham United Wissel J. Proctor voor M. Smith Rotherham United
79' Wissel Millwall Wissel S. Morison voor R. Tunnicliffe Millwall
87' Wissel Rotherham United Wissel J. Newell voor K. Vassell Rotherham United
89' Gele kaart Millwall Gele kaart voor C. McLaughlin Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Millwall
Opstellingen Rotherham United - Millwall
De opstellingen van Rotherham United en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rotherham United - Millwall

Rotherham United en Millwall treffen elkaar in de 5e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rotherham United en Millwall in de Championship vond plaats op 28 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rotherham United. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Rotherham United favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rotherham United 2
Winst Millwall 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rotherham United op een 21e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 15e plaats.