Nabeschouwing Rotherham United - Stoke City (2-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 18:30 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Rotherham United het zaterdag 29 september 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Stoke City (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Rotherham United en Stoke City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 47 minuten. R. Manning maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rotherham United vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Rotherham United vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Towell op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut wist Stoke City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Ince.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Stoke City nadat Bojan in de 85e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Rotherham United - Stoke City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Penalty Rotherham United Penalty R. Manning Rotherham United 1-0
50' Doelpunt Rotherham United Doelpunt R. Towell met assist van R. Wood Rotherham United 2-0
55' Wissel Rotherham United Wissel Z. Vyner voor R. Wood Rotherham United
59' Doelpunt Stoke City Doelpunt T. Ince met assist van E. Pieters Stoke City 2-1
66' Wissel Stoke City Wissel Bojan voor O. Etebo Stoke City
69' Wissel Rotherham United Wissel J. Taylor voor J. Newell Rotherham United
82' Wissel Stoke City Wissel C. Adam voor J. Allen Stoke City
82' Wissel Stoke City Wissel P. Crouch voor S. Berahino Stoke City
85' Doelpunt Stoke City Doelpunt Bojan met assist van B. Afobe Stoke City 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Stoke City
Opstellingen Rotherham United - Stoke City
De opstellingen van Rotherham United en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.