Nabeschouwing Sheffield United - Birmingham City (0-0) || Championship 2018/2019

Woensdag 19 september 2018 - 20:45 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield United het woensdag 19 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Birmingham City (0-0)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Sheffield United en Birmingham City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Sheffield United dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gavin Ward niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sheffield United - Birmingham City
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
6
12
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
93
73
Gevaarlijke aanvallen
38
24
Passes
477
284
Overtredingen
10
10
Buitenspel
0
3
Corners
9
5
Wissels
2
1
LIVE Sheffield United - Birmingham City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
61' Wissel Sheffield United Wissel D. McGoldrick voor C. Washington Sheffield United
69' Wissel Birmingham City Wissel O. Bogle voor C. Adams Birmingham City
70' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor L. Clarke Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Birmingham City
Opstellingen Sheffield United - Birmingham City
De opstellingen van Sheffield United en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Chris Wilder
Basiselftal Sheffield United
# Speler Pos.
1 Dean Henderson K
6 Chris Basham V
12 John Egan V
5 Jack O'Connell V
2 George Baldock M
16 Oliver Norwood M
4 John Fleck M
22 Marvin Johnson M
21 Mark Duffy M
9 Leon Clarke A
39 Conor Washington A
Wissels Sheffield United
# Speler Pos.
25 Simon Moore K
19 Richard Stearman V
7 John Lundstram M
3 Enda Stevens M
17 David McGoldrick A
11 Benjamin Woodburn A
10 Billy Sharp A
Formatie 4-4-2
Coach Garry Monk
Wissels Birmingham City
# Speler Pos.
27 Connal Trueman K
4 Marc Roberts V
45 Wes Harding V
30 Beryly Lubala M
7 Connor Mahoney M
22 Viv Solomon-Otabor M
14 Omar Bogle A
Voorbeschouwing Sheffield United - Birmingham City

Sheffield United en Birmingham City treffen elkaar in de 8e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Ward en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield United en Birmingham City in de Championship vond plaats op 21 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Birmingham City. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Birmingham City favoriet. 2 keer wist de ploeg van Sheffield United te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sheffield United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sheffield United 1
Winst Birmingham City 2
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield United op een 9e positie staat, terwijl we Birmingham City terugvinden op de 21e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sheffield United - Birmingham City Opstelling Sheffield United Opstelling Birmingham City Live Sheffield United - Birmingham City Live Sheffield United - Birmingham City kijken Sheffield United - Birmingham City kijken Live Sheffield United - Birmingham City stream Sheffield United - Birmingham City Fox Sports Nabeschouwing Sheffield United - Birmingham City Uitslag Sheffield United - Birmingham City Statistieken Sheffield United - Birmingham City Championship 2018/2019 Sheffield United - Birmingham City wedden Sheffield United - Birmingham City gokken Sheffield United - Birmingham City Unibet