Nabeschouwing Sheffield United - Bristol City (2-3) || Championship 2018/2019

Zaterdag 30 maart 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield United het zaterdag 30 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Bristol City (2-3)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door B. Sharp, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. Bristol City kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Weimann, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette S. Hogan zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sheffield United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Weimann de 2-2 maakte voor Bristol City. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Bristol City dat in de 83e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Weimann de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter James Linington en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Bristol City.

LIVE Sheffield United - Bristol City 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp met assist van J. Fleck Sheffield United 1-0
15' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Hunt Bristol City
24' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor M. Pack Bristol City
30' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Weimann met assist van J. Hunt Bristol City 1-1
46' Wissel Sheffield United Wissel S. Hogan voor K. Dowell Sheffield United
66' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. Norwood Sheffield United
71' Doelpunt Sheffield United Doelpunt S. Hogan met assist van G. Baldock Sheffield United 2-1
73' Wissel Bristol City Wissel J. Paterson voor K. Smith Bristol City
73' Wissel Bristol City Wissel K. Palmer voor B. Wright Bristol City
76' Wissel Sheffield United Wissel M. Johnson voor J. OConnell Sheffield United
77' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Weimann met assist van K. Palmer Bristol City 2-2
79' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Weimann Bristol City
83' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Weimann met assist van F. Diedhiou Bristol City 2-3
86' Wissel Bristol City Wissel N. Baker voor A. Weimann Bristol City
88' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor K. Palmer Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Bristol City
Opstellingen Sheffield United - Bristol City
De opstellingen van Sheffield United en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bristol City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.