Nabeschouwing Sheffield United - Ipswich Town (2-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 18:15 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield United het zaterdag 27 april 2019 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Ipswich Town (2-0)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door S. Hogan, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. Sheffield United vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. OConnell op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sheffield United.

LIVE Sheffield United - Ipswich Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Ipswich Town Wissel T. Chalobah voor W. Keane Ipswich Town
24' Doelpunt Sheffield United Doelpunt S. Hogan met assist van J. OConnell Sheffield United 1-0
47' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor A. Judge Ipswich Town
63' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor S. Hogan Sheffield United
68' Wissel Ipswich Town Wissel A. Dozzell voor K. Jackson Ipswich Town
72' Doelpunt Sheffield United Doelpunt J. OConnell met assist van J. Fleck Sheffield United 2-0
78' Wissel Sheffield United Wissel G. Madine voor D. McGoldrick Sheffield United
85' Wissel Sheffield United Wissel J. Lundstram voor M. Duffy Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Ipswich Town
Opstellingen Sheffield United - Ipswich Town
De opstellingen van Sheffield United en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sheffield United - Ipswich Town

Sheffield United en Ipswich Town treffen elkaar in de 45e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield United en Ipswich Town in de Championship vond plaats op 22 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Sheffield United favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Ipswich Town slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sheffield United 4
Winst Ipswich Town 2
Gelijkspel 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield United op een 2e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 24e plaats.