Nabeschouwing Sheffield United - Millwall (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield United het zaterdag 13 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Millwall (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Sheffield United en Millwall geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door G. Madine, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. In de 85e minuut moest J. Egan van het veld vertrekken nadat scheidsrechter David Webb een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sheffield United verder met een speler minder. Een penalty in de 86e minuut was de ideale kans voor Millwall om te scoren. B. Marshall was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-0 bleef.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde J. Cooper de gelijkmaker voor Millwall in de 94e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sheffield United - Millwall 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Sheffield United Wissel G. Madine voor C. Basham Sheffield United
51' Doelpunt Sheffield United Doelpunt G. Madine met assist van J. Fleck Sheffield United 1-0
58' Wissel Millwall Wissel B. Marshall voor C. McLaughlin Millwall
59' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Wallace Millwall
62' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Fleck Sheffield United
65' Wissel Sheffield United Wissel M. Cranie voor B. Sharp Sheffield United
70' Wissel Millwall Wissel T. Elliott voor R. Tunnicliffe Millwall
72' Wissel Sheffield United Wissel P. Coutts voor M. Duffy Sheffield United
81' Wissel Millwall Wissel A. OBrien voor M. Romeo Millwall
85' Rode kaart Sheffield United Rode kaart voor J. Egan Sheffield United
86' Penalty gemist Millwall Penalty gemist B. Marshall Millwall
94' Doelpunt Millwall Doelpunt J. Cooper Millwall 1-1
95' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Millwall
Opstellingen Sheffield United - Millwall
De opstellingen van Sheffield United en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Millwall zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.