Nabeschouwing Sheffield United - Rotherham United (2-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 13:15 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield United het zaterdag 9 maart 2019 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Rotherham United (2-0)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sheffield United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van J. OConnell. In de 28e minuut moest W. Vaulks van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Geoff Eltringham een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Rotherham United verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sheffield United via een goal van M. Duffy in de 74e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sheffield United.

LIVE Sheffield United - Rotherham United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Sheffield United Doelpunt J. OConnell met assist van O. Norwood Sheffield United 1-0
28' Rode kaart Rotherham United Rode kaart voor W. Vaulks Rotherham United
65' Wissel Sheffield United Wissel G. Madine voor C. Basham Sheffield United
69' Wissel Rotherham United Wissel A. Forde voor J. Taylor Rotherham United
70' Wissel Rotherham United Wissel R. Williams voor J. Newell Rotherham United
74' Doelpunt Sheffield United Doelpunt M. Duffy met assist van J. Fleck Sheffield United 2-0
82' Wissel Rotherham United Wissel M. Crooks voor B. Jones Rotherham United
84' Wissel Sheffield United Wissel M. Cranie voor D. McGoldrick Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Rotherham United
Opstellingen Sheffield United - Rotherham United
De opstellingen van Sheffield United en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.