Nabeschouwing Sheffield United - Sheffield Wednesday (0-0) || Championship 2018/2019

Vrijdag 9 november 2018 - 20:45 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield United het vrijdag 9 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Sheffield Wednesday (0-0)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Sheffield United en Sheffield Wednesday geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 15e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg D. McGoldrick van Sheffield United via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Het was Sheffield United dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Sheffield United, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Andy Madley niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sheffield United - Sheffield Wednesday
Balbezit
74%
26%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
19
7
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
135
82
Gevaarlijke aanvallen
92
31
Passes
687
236
Overtredingen
5
11
Buitenspel
2
0
Corners
12
4
Wissels
1
1
LIVE Sheffield United - Sheffield Wednesday 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Penalty gemist Sheffield United Penalty gemist D. McGoldrick Sheffield United
71' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor B. Bannan Sheffield Wednesday
75' Wissel Sheffield United Wissel L. Clarke voor D. McGoldrick Sheffield United
79' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Marco Matias voor M. Penney Sheffield Wednesday
86' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor A. Baker Sheffield Wednesday
89' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. Hector Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Sheffield Wednesday
Opstellingen Sheffield United - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Sheffield United en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach
Basiselftal Sheffield United
# Speler Pos.
1 Dean Henderson K
6 Chris Basham V
12 John Egan V
5 Jack O'Connell V
16 Oliver Norwood M
3 Enda Stevens M
18 Kieron Freeman M
4 John Fleck M
21 Mark Duffy M
10 Billy Sharp A
17 David McGoldrick A
Wissels Sheffield United
# Speler Pos.
25 Simon Moore K
19 Richard Stearman V
15 Paul Coutts M
2 George Baldock M
22 Marvin Johnson M
9 Leon Clarke A
39 Conor Washington A
Formatie 3-1-4-2
Coach
Basiselftal Sheffield Wednesday
# Speler Pos.
25 Cameron Dawson K
24 Ashley Baker V
12 Jordan Thorniley V
6 Morgan Fox V
34 Michael Hector V
15 Tom Lees V
42 Matthew Penney V
20 Adam Reach M
8 Joey Pelupessy M
10 Barry Bannan M
9 Steven Fletcher A
Wissels Sheffield Wednesday
# Speler Pos.
28 Joe Wildsmith K
36 Daniel Pudil V
2 Liam Palmer V
7 Josh Onomah M
18 Lucas Eduardo Santos João A
19 Marco Andre Silva Lopes Matias A
17 Atdhe Nuhiu A
Voorbeschouwing Sheffield United - Sheffield Wednesday

Sheffield United en Sheffield Wednesday treffen elkaar in de 17e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield United en Sheffield Wednesday in de Championship vond plaats op 12 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Sheffield United favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Sheffield Wednesday slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sheffield United 4
Winst Sheffield Wednesday 3
Gelijkspel 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield United op een 3e positie staat, terwijl we Sheffield Wednesday terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Sheffield United - Sheffield Wednesday Opstelling Sheffield United Opstelling Sheffield Wednesday Live Sheffield United - Sheffield Wednesday Live Sheffield United - Sheffield Wednesday kijken Sheffield United - Sheffield Wednesday kijken Live Sheffield United - Sheffield Wednesday stream Sheffield United - Sheffield Wednesday Fox Sports Nabeschouwing Sheffield United - Sheffield Wednesday Uitslag Sheffield United - Sheffield Wednesday Statistieken Sheffield United - Sheffield Wednesday Championship 2018/2019 Sheffield United - Sheffield Wednesday wedden Sheffield United - Sheffield Wednesday gokken Sheffield United - Sheffield Wednesday Unibet