Nabeschouwing Sheffield United - Stoke City (1-1) || Championship 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield United het dinsdag 23 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Stoke City (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Sheffield United en Stoke City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door L. Clarke, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Stoke City het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk J. Allen die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sheffield United - Stoke City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

66' Wissel Stoke City Wissel P. Crouch voor S. Berahino Stoke City
69' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor B. Martins Indi Stoke City
70' Doelpunt Sheffield United Doelpunt L. Clarke Sheffield United 1-0
81' Wissel Stoke City Wissel Bojan voor E. Pieters Stoke City
82' Wissel Stoke City Wissel T. Edwards voor R. Martina Stoke City
86' Wissel Sheffield United Wissel C. Washington voor D. McGoldrick Sheffield United
86' Wissel Sheffield United Wissel R. Stearman voor M. Duffy Sheffield United
88' Doelpunt Stoke City Doelpunt J. Allen Stoke City 1-1
91' Wissel Sheffield United Wissel P. Coutts voor K. Freeman Sheffield United
95' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor E. Stevens Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Stoke City
Opstellingen Sheffield United - Stoke City
De opstellingen van Sheffield United en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sheffield United - Stoke City

Sheffield United en Stoke City treffen elkaar in de 14e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Ward en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield United en Stoke City in de Championship vond plaats op 4 december 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Stoke City. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Sheffield United favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Stoke City slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sheffield United 2
Winst Stoke City 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield United op een 2e positie staat, terwijl we Stoke City terugvinden op de 17e plaats.