Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Aston Villa (1-3) || Championship 2018/2019

Zaterdag 6 april 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 6 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Aston Villa (1-3)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 1-3 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door G. Hooper, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Aston Villa kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. McGinn, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 57e minuut was de ideale kans voor Sheffield Wednesday om te scoren. S. Fletcher was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 92e minuut was het Aston Villa dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Adomah. Na 93 minuten werd de voorsprong voor Aston Villa vergroot nadat T. Abraham de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Aston Villa.

LIVE Sheffield Wednesday - Aston Villa 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt G. Hooper met assist van G. Boyd Sheffield Wednesday 1-0
22' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. McGinn met assist van A. Green Aston Villa 1-1
37' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor S. Fletcher Sheffield Wednesday
38' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor G. Whelan Aston Villa
40' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Fox voor D. Iorfa Sheffield Wednesday
53' Wissel Aston Villa Wissel A. Tuanzebe voor K. Hause Aston Villa
57' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor T. Mings Aston Villa
57' Penalty gemist Sheffield Wednesday Penalty gemist S. Fletcher Sheffield Wednesday
71' Wissel Aston Villa Wissel A. Adomah voor A. Green Aston Villa
73' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Marco Matias voor B. Bannan Sheffield Wednesday
82' Wissel Aston Villa Wissel J. Kodjia voor A. El Ghazi Aston Villa
84' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Forestieri voor G. Hooper Sheffield Wednesday
92' Doelpunt Aston Villa Doelpunt A. Adomah Aston Villa 1-2
93' Doelpunt Aston Villa Doelpunt T. Abraham Aston Villa 1-3
94' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor A. Adomah Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Aston Villa
Opstellingen Sheffield Wednesday - Aston Villa
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.