Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Blackburn Rovers (4-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 16 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Blackburn Rovers (4-2)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 4-2 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door S. Fletcher, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Sheffield Wednesday vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Nuhiu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut wist Blackburn Rovers de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Conway.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor Sheffield Wednesday vergroot nadat D. Iorfa de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 87e minuut nadat Marco Matias namens Sheffield Wednesday de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 88e minuut en kwam op naam te staan van Blackburn Rovers speler E. Bennett, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter James Linington bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Sheffield Wednesday.

LIVE Sheffield Wednesday - Blackburn Rovers 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Pelupessy voor S. Hutchinson Sheffield Wednesday
10' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt S. Fletcher met assist van D. Iorfa Sheffield Wednesday 1-0
40' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor S. Fletcher Sheffield Wednesday
52' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor S. Winnall Sheffield Wednesday
55' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Marco Matias voor S. Winnall Sheffield Wednesday
56' Wissel Blackburn Rovers Wissel C. Conway voor H. Reed Blackburn Rovers
58' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Nuhiu voor S. Fletcher Sheffield Wednesday
60' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt A. Nuhiu met assist van B. Bannan Sheffield Wednesday 2-0
68' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Buckley voor C. Evans Blackburn Rovers
68' Wissel Blackburn Rovers Wissel A. Armstrong voor D. Graham Blackburn Rovers
72' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt C. Conway met assist van J. Rothwell Blackburn Rovers 2-1
73' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor R. Aarons Sheffield Wednesday
80' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt D. Iorfa met assist van B. Bannan Sheffield Wednesday 3-1
81' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor T. Lees Sheffield Wednesday
87' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Marco Matias Sheffield Wednesday 4-1
88' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt E. Bennett Blackburn Rovers 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Blackburn Rovers
Opstellingen Sheffield Wednesday - Blackburn Rovers
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.