Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Derby County (1-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 24 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Derby County (1-2)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Reach, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Derby County kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Wilson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette J. Marriott zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Derby County de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeremy Simpson, waardoor Derby County dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield Wednesday - Derby County 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt A. Reach met assist van B. Bannan Sheffield Wednesday 1-0
23' Gele kaart Derby County Gele kaart voor F. Tomori Derby County
29' Doelpunt Derby County Doelpunt H. Wilson met assist van J. Marriott Derby County 1-1
35' Doelpunt Derby County Doelpunt J. Marriott met assist van F. Jozefzoon Derby County 1-2
46' Wissel Derby County Wissel C. Davies voor F. Tomori Derby County
70' Wissel Derby County Wissel C. Bryson voor M. Mount Derby County
73' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Nuhiu voor Marco Matias Sheffield Wednesday
74' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Penney voor M. Fox Sheffield Wednesday
77' Wissel Derby County Wissel T. Lawrence voor F. Jozefzoon Derby County
86' Gele kaart Derby County Gele kaart voor H. Wilson Derby County
91' Gele kaart Derby County Gele kaart voor J. Marriott Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Derby County
Opstellingen Sheffield Wednesday - Derby County
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.