Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Hull City (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 11 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Hull City (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Sheffield Wednesday en Hull City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door F. Campbell, waarmee Hull City met 0-1 de leiding nam. Sheffield Wednesday kwam na 51 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Forestieri, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sheffield Wednesday - Hull City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. de Wijs Hull City
36' Doelpunt Hull City Doelpunt F. Campbell Hull City 0-1
44' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. Fox Sheffield Wednesday
44' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Thorniley voor M. Fox Sheffield Wednesday
51' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt F. Forestieri Sheffield Wednesday 1-1
58' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor A. Baker Sheffield Wednesday
66' Wissel Hull City Wissel J. Irvine voor Evandro Hull City
72' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Jon Toral voor D. Batty Sheffield Wednesday
73' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Marco Matias S. Fletcher Sheffield Wednesday
74' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor B. Bannan Sheffield Wednesday
82' Wissel Hull City Wissel N. Dicko voor F. Campbell Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Hull City
Opstellingen Sheffield Wednesday - Hull City
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sheffield Wednesday - Hull City

Sheffield Wednesday en Hull City treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield Wednesday en Hull City in de Championship vond plaats op 14 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield Wednesday. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Hull City favoriet. 6 keer wist de ploeg van Sheffield Wednesday te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Sheffield Wednesday. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sheffield Wednesday 3
Winst Hull City 6
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield Wednesday op een 18e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 21e plaats.