Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Ipswich Town (2-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 25 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Ipswich Town (2-1)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Lucas João, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Ipswich Town kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Nsiala, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut moest Ipswich Town verder met een man minder nadat A. Nsiala een rode kaart had gekregen.

In de 77e minuut was het Sheffield Wednesday dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van Lucas João, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeremy Simpson, waardoor Sheffield Wednesday dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield Wednesday - Ipswich Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor E. Harrison Ipswich Town
16' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Lucas João met assist van B. Bannan Sheffield Wednesday 1-0
40' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt A. Nsiala met assist van L. Chambers Ipswich Town 1-1
43' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor B. Bannan Sheffield Wednesday
45' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor A. Nuhiu Sheffield Wednesday
70' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Knudsen Ipswich Town
75' Rode kaart Ipswich Town Rode kaart voor A. Nsiala Ipswich Town
77' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Lucas João Sheffield Wednesday 2-1
78' Wissel Ipswich Town Wissel F. Downes voor A. Edun Ipswich Town
79' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Fletcher voor Lucas João Sheffield Wednesday
85' Wissel Ipswich Town Wissel F. Sears voor E. Harrison Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Ipswich Town
Opstellingen Sheffield Wednesday - Ipswich Town
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.