Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Rotherham United (2-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 8 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Rotherham United (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Sheffield Wednesday en Rotherham United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Lucas João, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Rotherham United kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Smith, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette R. Towell zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rotherham United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Lucas João de 2-2 maakte voor Sheffield Wednesday.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sheffield Wednesday - Rotherham United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor B. Bannan Sheffield Wednesday
46' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Lucas João met assist van A. Reach Sheffield Wednesday 1-0
46' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Smith met assist van W. Vaulks Rotherham United 1-1
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel D. Pudil voor J. Thorniley Sheffield Wednesday
55' Doelpunt Rotherham United Doelpunt R. Towell met assist van J. Taylor Rotherham United 1-2
64' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Lucas João met assist van D. Pudil Sheffield Wednesday 2-2
74' Wissel Rotherham United Wissel B. Wiles voor A. Forde Rotherham United
77' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Marco Matias voor J. Pelupessy Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Rotherham United
Opstellingen Sheffield Wednesday - Rotherham United
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sheffield Wednesday - Rotherham United

Sheffield Wednesday en Rotherham United treffen elkaar in de 21e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Bond en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield Wednesday en Rotherham United in de Championship vond plaats op 4 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield Wednesday. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Sheffield Wednesday favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Rotherham United slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sheffield Wednesday 4
Winst Rotherham United 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield Wednesday op een 16e positie staat, terwijl we Rotherham United terugvinden op de 20e plaats.