Nabeschouwing Sheffield Wednesday - West Bromwich Albion (2-2) || Championship 2018/2019

Woensdag 3 oktober 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield Wednesday het woensdag 3 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - West Bromwich Albion (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Sheffield Wednesday en West Bromwich Albion geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door A. Reach, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Sheffield Wednesday vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Forestieri op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van J. Pelupessy zorgde ervoor dat West Bromwich Albion in de 86e minuut op 2-1 kwam te staan.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor West Bromwich Albion nadat H. Barnes in de 87e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sheffield Wednesday - West Bromwich Albion 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt A. Reach met assist van J. Onomah Sheffield Wednesday 1-0
41' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt F. Forestieri Sheffield Wednesday 2-0
49' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor J. Livermore West Bromwich Albion
55' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor K. Bartley West Bromwich Albion
65' Wissel West Bromwich Albion Wissel H. Robson-Kanu voor J. Rodriguez West Bromwich Albion
65' Wissel West Bromwich Albion Wissel G. Barry voor T. Mears West Bromwich Albion
65' Wissel West Bromwich Albion Wissel W. Hoolahan voor D. Gayle West Bromwich Albion
67' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor C. Dawson West Bromwich Albion
69' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor A. Nuhiu Sheffield Wednesday
72' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor C. Dawson Sheffield Wednesday
78' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Lucas João voor A. Nuhiu Sheffield Wednesday
83' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Kirby voor J. Onomah Sheffield Wednesday
86' Eigen doelpunt West Bromwich Albion Eigen doelpunt J. Pelupessy West Bromwich Albion 2-1
87' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt H. Barnes met assist van C. Brunt West Bromwich Albion 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - West Bromwich Albion
Opstellingen Sheffield Wednesday - West Bromwich Albion
De opstellingen van Sheffield Wednesday en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.