Nabeschouwing Stoke City - Bolton Wanderers (2-0) || Championship 2018/2019

Dinsdag 2 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Stoke City het dinsdag 2 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Bolton Wanderers (2-0)

Het Championship duel tussen Stoke City en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door B. Martins Indi, waarmee Stoke City met 1-0 de leiding nam. Stoke City vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Ince op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Stoke City.

LIVE Stoke City - Bolton Wanderers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Stoke City Doelpunt B. Martins Indi met assist van T. Ince Stoke City 1-0
38' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Grounds Bolton Wanderers
60' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor C. Noone Bolton Wanderers
60' Wissel Bolton Wanderers Wissel Y. Wildschut voor W. Buckley Bolton Wanderers
68' Wissel Stoke City Wissel J. McClean voor Bojan Stoke City
71' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor R. Martina Stoke City
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. Donaldson voor C. Noone Bolton Wanderers
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. Doidge voor J. Magennis Bolton Wanderers
74' Doelpunt Stoke City Doelpunt T. Ince met assist van J. McClean Stoke City 2-0
89' Wissel Stoke City Wissel P. Crouch voor B. Afobe Stoke City
89' Wissel Stoke City Wissel D. Fletcher voor S. Berahino Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Bolton Wanderers
Opstellingen Stoke City - Bolton Wanderers
De opstellingen van Stoke City en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.