Nabeschouwing Stoke City - Ipswich Town (2-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Stoke City het zaterdag 8 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Ipswich Town (2-0)

Het Championship duel tussen Stoke City en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 2-0 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door T. Ince, waarmee Stoke City met 1-0 de leiding nam. Stoke City vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Allen op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Stoke City.

LIVE Stoke City - Ipswich Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Stoke City Doelpunt T. Ince met assist van S. Clucas Stoke City 1-0
60' Doelpunt Stoke City Doelpunt J. Allen met assist van E. Pieters Stoke City 2-0
65' Wissel Ipswich Town Wissel G. Edwards voor J. Lankester Ipswich Town
67' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor G. Edwards Ipswich Town
70' Wissel Stoke City Wissel J. McClean voor T. Ince Stoke City
73' Wissel Ipswich Town Wissel A. Dozzell voor J. Nolan Ipswich Town
80' Wissel Ipswich Town Wissel E. Harrison voor J. Roberts Ipswich Town
88' Wissel Stoke City Wissel P. Crouch voor B. Afobe Stoke City
88' Wissel Stoke City Wissel D. Fletcher voor S. Clucas Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Ipswich Town
Opstellingen Stoke City - Ipswich Town
De opstellingen van Stoke City en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Stoke City - Ipswich Town

Stoke City en Ipswich Town treffen elkaar in de 21e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Stoke City en Ipswich Town in de Championship vond plaats op 23 februari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Stoke City. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Stoke City favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Ipswich Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Stoke City 3
Winst Ipswich Town 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Stoke City op een 12e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 24e plaats.