Nabeschouwing Stoke City - Swansea City (1-0) || Championship 2018/2019

Dinsdag 18 september 2018 - 21:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Stoke City het dinsdag 18 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Swansea City (1-0)

Het Championship duel tussen Stoke City en Swansea City is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 1-0 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door J. Allen, waarmee Stoke City met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Swansea City dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Stoke City uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Stoke City - Swansea City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor E. Pieters Stoke City
38' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor O. Etebo Stoke City
57' Doelpunt Stoke City Doelpunt J. Allen met assist van B. Afobe Stoke City 1-0
64' Wissel Swansea City Wissel O. McBurnie voor G. Byers Swansea City
64' Wissel Swansea City Wissel Y. Dhanda voor N. Dyer Swansea City
72' Wissel Swansea City Wissel J. Asoro voor D. James Swansea City
75' Wissel Stoke City Wissel S. Berahino voor M. Diouf Stoke City
82' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor O. McBurnie Swansea City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Swansea City
Opstellingen Stoke City - Swansea City
De opstellingen van Stoke City en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Swansea City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.