Nabeschouwing Swansea City - Leeds United (0-1) || Championship 2019/2020

Zondag 12 juli 2020 - 14:30 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Swansea City het zondag 12 juli 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in Swansea.com Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - Leeds United (0-1)

Het Championship duel tussen Swansea City en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 0-1 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door P. Hernandez, waarmee Leeds United met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Leeds United dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Keith Stroud, waardoor Leeds United de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Swansea City - Leeds United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor R. Brewster Swansea City
31' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor M. Klich Leeds United
33' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor J. Fulton Swansea City
46' Wissel Leeds United Wissel E. Alioski voor S. Dallas Leeds United
46' Wissel Leeds United Wissel P. Hernandez voor T. Roberts Leeds United
75' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor J. Harrison Leeds United
81' Wissel Swansea City Wissel W. Routledge voor R. Brewster Swansea City
89' Doelpunt Leeds United Doelpunt P. Hernandez Leeds United 0-1
90' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor P. Hernandez Leeds United
91' Wissel Swansea City Wissel G. Byers voor J. Fulton Swansea City
91' Wissel Swansea City Wissel B. Celina voor M. Guehi Swansea City
91' Wissel Swansea City Wissel L. Cullen voor J. Bidwell Swansea City
93' Wissel Leeds United Wissel J. Shackleton voor H. Costa Leeds United
94' Wissel Swansea City Wissel E. Mulder voor F. Woodman Swansea City
96' Wissel Leeds United Wissel G. Berardi voor J. Harrison Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - Leeds United
Opstellingen Swansea City - Leeds United
De opstellingen van Swansea City en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.