Nabeschouwing Swansea City - Middlesbrough (3-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 6 april 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Swansea City het zaterdag 6 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Swansea.com Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - Middlesbrough (3-1)

Het Championship duel tussen Swansea City en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 3-1 overwinning voor Swansea City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 34 minuten. M. Grimes maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Swansea City vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Swansea City vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Routledge op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Swansea City, waarmee C. Roberts zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 81 minuten deed G. Saville iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Middlesbrough werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Middlesbrough echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Swansea City.

LIVE Swansea City - Middlesbrough 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor M. Grimes Swansea City
32' Wissel Middlesbrough Wissel R. Shotton voor G. Friend Middlesbrough
34' Penalty Swansea City Penalty M. Grimes Swansea City 1-0
38' Doelpunt Swansea City Doelpunt W. Routledge met assist van B. Celina Swansea City 2-0
55' Wissel Middlesbrough Wissel B. Assombalonga voor J. Hugill Middlesbrough
55' Wissel Middlesbrough Wissel A. Fletcher voor A. Clayton Middlesbrough
68' Wissel Swansea City Wissel J. Asoro voor W. Routledge Swansea City
69' Wissel Swansea City Wissel L. Narsingh voor D. James Swansea City
71' Doelpunt Swansea City Doelpunt C. Roberts met assist van B. Celina Swansea City 3-0
79' Wissel Swansea City Wissel J. Rodon voor M. van der Hoorn Swansea City
81' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt G. Saville met assist van A. Flint Middlesbrough 3-1
93' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor J. Howson Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - Middlesbrough
Opstellingen Swansea City - Middlesbrough
De opstellingen van Swansea City en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.