Nabeschouwing Swansea City - Norwich City (1-4) || Championship 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 16:00 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Swansea City het zaterdag 24 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Swansea.com Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - Norwich City (1-4)

Het Championship duel tussen Swansea City en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 1-4 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. van der Hoorn zette Norwich City op een 0-1 voorsprong in de 16e minuut van de wedstrijd. Norwich City vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Buendía op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Norwich City, waarmee M. Stiepermann zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 41 minuten deed D. James iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Swansea City werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 60e minuut wist T. Pukki namens Norwich City de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren Bond en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Norwich City.

Wedstrijdstatistieken Swansea City - Norwich City
Goals
1
4
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
13
11
Schoten op doel
6
7
Aanvallen
140
112
Gevaarlijke aanvallen
62
28
Passes
576
466
Overtredingen
11
13
Buitenspel
0
1
Corners
7
2
Wissels
3
3
LIVE Swansea City - Norwich City 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Eigen doelpunt Norwich City Eigen doelpunt M. van der Hoorn Norwich City 0-1
24' Doelpunt Norwich City Doelpunt E. Buendía Norwich City 0-2
37' Doelpunt Norwich City Doelpunt M. Stiepermann met assist van M. Aarons Norwich City 0-3
41' Doelpunt Swansea City Doelpunt D. James Swansea City 1-3
46' Wissel Swansea City Wissel M. Olsson voor L. Fer Swansea City
46' Wissel Swansea City Wissel W. Bony voor J. Fulton Swansea City
56' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. Aarons Norwich City
60' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki met assist van O. Hernández Norwich City 1-4
68' Wissel Swansea City Wissel B. McKay voor B. Celina Swansea City
73' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor J. Lewis Norwich City
77' Wissel Norwich City Wissel T. Cantwell voor O. Hernández Norwich City
86' Wissel Norwich City Wissel M. Vrančić voor E. Buendía Norwich City
89' Wissel Norwich City Wissel J. Rhodes voor M. Leitner Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - Norwich City
Opstellingen Swansea City - Norwich City
De opstellingen van Swansea City en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach
Basiselftal Swansea City
# Speler Pos.
25 Erwin Mulder K
26 Kyle Naughton V
5 Mike van der Hoorn V
22 Joe Rodon V
21 Matt Grimes M
8 Leroy Fer M
27 Jay Fulton M
23 Connor Roberts M
10 Bersant Celina M
20 Daniel James M
9 Oliver McBurnie A
Wissels Swansea City
# Speler Pos.
1 Kristoffer Nordfeldt K
24 Declan John V
3 Martin Olsson V
17 Cameron Carter-Vickers V
19 Barry McKay M
16 Joel Asoro A
2 Wilfried Guemiand Bony A
Formatie 4-2-3-1
Coach
Wissels Norwich City
# Speler Pos.
33 Michael McGovern K
36 Todd Cantwell M
4 Ben Godfrey M
7 Ben Marshall M
19 Tom Trybull M
8 Mario Vrančić M
11 Jordan Rhodes A
Voorbeschouwing Swansea City - Norwich City

Swansea City en Norwich City treffen elkaar in de 18e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Bond en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Swansea City en Norwich City in de Championship vond plaats op 9 april 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Swansea City. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Swansea City favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Norwich City slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Swansea City 3
Winst Norwich City 1
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Swansea City op een 8e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Swansea City - Norwich City Opstelling Swansea City Opstelling Norwich City Live Swansea City - Norwich City Live Swansea City - Norwich City kijken Swansea City - Norwich City kijken Live Swansea City - Norwich City stream Swansea City - Norwich City Fox Sports Nabeschouwing Swansea City - Norwich City Uitslag Swansea City - Norwich City Statistieken Swansea City - Norwich City Championship 2018/2019 Swansea City - Norwich City wedden Swansea City - Norwich City gokken Swansea City - Norwich City Unibet