Nabeschouwing Swansea City - Preston North End (1-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Swansea City het zaterdag 11 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Swansea.com Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - Preston North End (1-0)

Het Championship duel tussen Swansea City en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 1-0 overwinning voor Swansea City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 11e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg O. McBurnie van Swansea City via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 32 minuten was het J. Fulton die Swansea City op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Swansea City.

LIVE Swansea City - Preston North End 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Penalty gemist Swansea City Penalty gemist O. McBurnie Swansea City
32' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Fisher Preston North End
32' Doelpunt Swansea City Doelpunt J. Fulton met assist van J. Asoro Swansea City 1-0
56' Wissel Swansea City Wissel M. Grimes voor J. Asoro Swansea City
62' Wissel Preston North End Wissel G. Burke voor J. Harrop Preston North End
72' Wissel Preston North End Wissel B. Barker voor T. Barkhuizen Preston North End
75' Wissel Swansea City Wissel L. Fer voor B. McKay Swansea City
80' Wissel Preston North End Wissel P. Gallagher voor L. Nmecha Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - Preston North End
Opstellingen Swansea City - Preston North End
De opstellingen van Swansea City en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Preston North End zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Swansea City - Preston North End

Swansea City en Preston North End treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Linington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Swansea City en Preston North End in de Championship vond plaats op 2 april 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Preston North End. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Swansea City favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Preston North End slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Swansea City 4
Winst Preston North End 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Swansea City op een 8e positie staat, terwijl we Preston North End terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.