Nabeschouwing Swansea City - West Bromwich Albion (1-2) || Championship 2018/2019

Woensdag 28 november 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Swansea City het woensdag 28 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Swansea.com Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - West Bromwich Albion (1-2)

Het Championship duel tussen Swansea City en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 1-2 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door O. McBurnie, waarmee Swansea City met 1-0 de leiding nam. West Bromwich Albion kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Dawson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette Ahmed Hegazi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee West Bromwich Albion de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Linington, waardoor West Bromwich Albion dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Swansea City - West Bromwich Albion 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Swansea City Doelpunt O. McBurnie Swansea City 1-0
13' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt C. Dawson met assist van M. Phillips West Bromwich Albion 1-1
44' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt Ahmed Hegazi met assist van M. Phillips West Bromwich Albion 1-2
61' Wissel Swansea City Wissel B. McKay voor C. Roberts Swansea City
69' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor D. James Swansea City
71' Wissel Swansea City Wissel J. Montero voor L. Fer Swansea City
77' Wissel Swansea City Wissel W. Bony voor D. James Swansea City
87' Wissel West Bromwich Albion Wissel D. Gayle voor H. Barnes West Bromwich Albion
94' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor J. Rodon Swansea City
95' Wissel West Bromwich Albion Wissel G. Barry voor H. Robson-Kanu West Bromwich Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - West Bromwich Albion
Opstellingen Swansea City - West Bromwich Albion
De opstellingen van Swansea City en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.