Nabeschouwing West Bromwich Albion - Sheffield Wednesday (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 29 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt West Bromwich Albion het zaterdag 29 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Sheffield Wednesday (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen West Bromwich Albion en Sheffield Wednesday geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sheffield Wednesday kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Nuhiu. In de 63e minuut moest J. Rodriguez van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Andy Davies een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest West Bromwich Albion verder met een speler minder. Een eigen doelpunt van D. Jones zorgde ervoor dat West Bromwich Albion in de 95e minuut op 1-1 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE West Bromwich Albion - Sheffield Wednesday 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt A. Nuhiu met assist van M. Fox Sheffield Wednesday 0-1
36' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Pelupessy voor A. Reach Sheffield Wednesday
63' Rode kaart West Bromwich Albion Rode kaart voor J. Rodriguez West Bromwich Albion
65' Wissel West Bromwich Albion Wissel M. Phillips voor T. Adarabioyo West Bromwich Albion
65' Wissel West Bromwich Albion Wissel G. Barry voor J. Morrison West Bromwich Albion
65' Wissel West Bromwich Albion Wissel H. Robson-Kanu voor B. Sako West Bromwich Albion
72' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Marco Matias Sheffield Wednesday
75' Wissel Sheffield Wednesday Wissel D. Jones voor S. Hutchinson Sheffield Wednesday
80' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Winnall voor A. Nuhiu Sheffield Wednesday
82' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor B. Bannan Sheffield Wednesday
89' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor C. Dawson West Bromwich Albion
93' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor S. Johnstone West Bromwich Albion
95' Eigen doelpunt West Bromwich Albion Eigen doelpunt D. Jones West Bromwich Albion 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Sheffield Wednesday
Opstellingen West Bromwich Albion - Sheffield Wednesday
De opstellingen van West Bromwich Albion en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.