Nabeschouwing Wigan Athletic - Hull City (2-1) || Championship 2018/2019

Dinsdag 18 september 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Wigan Athletic het dinsdag 18 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Hull City (2-1)

Het Championship duel tussen Wigan Athletic en Hull City is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Sam Morsy, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. Wigan Athletic vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Windass op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut wist Hull City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Bowen. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Hull City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Webb, waardoor Wigan Athletic dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wigan Athletic - Hull City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Sam Morsy met assist van W. Grigg Wigan Athletic 1-0
30' Gele kaart Hull City Gele kaart voor E. Lichaj Hull City
35' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Windass Wigan Athletic
38' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt J. Windass met assist van L. Evans Wigan Athletic 2-0
43' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowen Hull City 2-1
47' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. de Wijs Hull City
62' Wissel Hull City Wissel F. Campbell voor N. Dicko Hull City
65' Wissel Wigan Athletic Wissel D. Gibson voor W. Grigg Wigan Athletic
72' Gele kaart Hull City Gele kaart voor F. Campbell Hull City
75' Wissel Hull City Wissel K. Grosicki voor K. Stewart Hull City
83' Wissel Wigan Athletic Wissel K. Naismith voor J. Windass Wigan Athletic
86' Wissel Hull City Wissel Evandro voor J. de Wijs Hull City
90' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Vaughan voor N. Powell Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Hull City
Opstellingen Wigan Athletic - Hull City
De opstellingen van Wigan Athletic en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.