Nabeschouwing Wigan Athletic - Ipswich Town (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 23 februari 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Wigan Athletic het zaterdag 23 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Ipswich Town (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Wigan Athletic en Ipswich Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Knudsen in de 25e minuut, waardoor Ipswich Town met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 32e minuut voor dat Ipswich Town via W. Keane op 0-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Garner namens Wigan Athletic in de 91e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Wigan Athletic - Ipswich Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor K. Naismith Wigan Athletic
25' Rode kaart Ipswich Town Rode kaart voor J. Knudsen Ipswich Town
32' Penalty Ipswich Town Penalty W. Keane Ipswich Town 0-1
46' Wissel Ipswich Town Wissel G. Edwards voor C. Quaner Ipswich Town
56' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor M. Pennington Ipswich Town
61' Wissel Wigan Athletic Wissel N. Powell voor C. Dunkley Wigan Athletic
62' Wissel Wigan Athletic Wissel C. McManaman voor A. Pilkington Wigan Athletic
64' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor W. Keane Ipswich Town
67' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Sam Morsy Wigan Athletic
73' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor M. Kenlock Ipswich Town
78' Wissel Ipswich Town Wissel F. Downes voor A. Judge Ipswich Town
81' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Garner voor J. Windass Wigan Athletic
91' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt J. Garner met assist van R. James Wigan Athletic 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Ipswich Town
Opstellingen Wigan Athletic - Ipswich Town
De opstellingen van Wigan Athletic en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.