Nabeschouwing AFC Bournemouth - Coventry City (2-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 27 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Coventry City (2-2)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen AFC Bournemouth en Coventry City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door J. Anthony, waarmee AFC Bournemouth met 1-0 de leiding nam. AFC Bournemouth vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Billing op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut moest AFC Bournemouth verder met een man minder nadat J. Lerma een rode kaart had gekregen.

In de 85e minuut was het Coventry City dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Godden. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat T. Kane van Coventry City de 2-2 maakte in de 94e minuut.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE AFC Bournemouth - Coventry City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. Anthony met assist van L. Cook AFC Bournemouth 1-0
46' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor K. McFadzean Coventry City
54' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor S. Cook AFC Bournemouth
63' Wissel Coventry City Wissel V. Gyokeres voor J. Allen Coventry City
66' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt P. Billing met assist van J. Anthony AFC Bournemouth 2-0
68' Rode kaart AFC Bournemouth Rode kaart voor J. Lerma AFC Bournemouth
74' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor C. Mepham AFC Bournemouth
79' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Davis voor R. Christie AFC Bournemouth
85' Doelpunt Coventry City Doelpunt M. Godden Coventry City 2-1
85' Wissel Coventry City Wissel J. Jones voor B. Sheaf Coventry City
87' Wissel AFC Bournemouth Wissel Z. Ibsen Rossi voor G. Kilkenny AFC Bournemouth
91' Wissel Coventry City Wissel T. Walker voor I. Maatsen Coventry City
92' Wissel AFC Bournemouth Wissel E. Marcondes voor J. Anthony AFC Bournemouth
94' Doelpunt Coventry City Doelpunt T. Kane met assist van M. Godden Coventry City 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Coventry City
Opstellingen AFC Bournemouth - Coventry City
De opstellingen van AFC Bournemouth en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Coventry City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.