Nabeschouwing AFC Bournemouth - Swansea City (4-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Swansea City (4-0)

Het Championship duel tussen AFC Bournemouth en Swansea City is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 4-0 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door D. Solanke, waarmee AFC Bournemouth met 1-0 de leiding nam. AFC Bournemouth vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Solanke op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van AFC Bournemouth, waarmee J. Anthony zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor AFC Bournemouth in de 93e minuut, nadat J. Anthony de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor AFC Bournemouth.

LIVE AFC Bournemouth - Swansea City 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Solanke met assist van P. Billing AFC Bournemouth 1-0
29' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor P. Billing AFC Bournemouth
30' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor F. Downes Swansea City
39' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor R. Bennett Swansea City
40' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor D. Solanke AFC Bournemouth
49' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Solanke met assist van L. Davis AFC Bournemouth 2-0
53' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor O. Ntcham Swansea City
64' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. Anthony AFC Bournemouth 3-0
67' Wissel Swansea City Wissel K. Smith voor F. Downes Swansea City
67' Wissel Swansea City Wissel M. Whittaker voor J. Bidwell Swansea City
75' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Lowe voor R. Christie AFC Bournemouth
76' Wissel Swansea City Wissel L. Walsh voor O. Ntcham Swansea City
82' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Cook voor P. Billing AFC Bournemouth
86' Wissel AFC Bournemouth Wissel M. Rogers voor D. Solanke AFC Bournemouth
93' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. Anthony met assist van J. Lowe AFC Bournemouth 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Swansea City
Opstellingen AFC Bournemouth - Swansea City
De opstellingen van AFC Bournemouth en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Swansea City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.