Nabeschouwing Barnsley - Sheffield United (2-3) || Championship 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 13:30 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Barnsley het zondag 24 oktober 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Sheffield United (2-3)

Het Championship duel tussen Barnsley en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door L. Mousset, waarmee Sheffield United met 0-1 de leiding nam. Sheffield United vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Mousset op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Sheffield United, waarmee B. Osborn zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 78 minuten deed D. Cole iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Barnsley werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Barnsley dat in de 82e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Leya de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gavin Ward en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Sheffield United.

LIVE Barnsley - Sheffield United 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt Sheffield United Doelpunt L. Mousset met assist van B. Osborn Sheffield United 0-1
53' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor L. Mousset Sheffield United
53' Doelpunt Sheffield United Doelpunt L. Mousset met assist van B. Osborn Sheffield United 0-2
54' Wissel Barnsley Wissel A. Leya voor D. Frieser Barnsley
56' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor E. Stevens Sheffield United
59' Wissel Barnsley Wissel D. Cole voor V. Adeboyejo Barnsley
61' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor L. Mousset Sheffield United
67' Wissel Sheffield United Wissel D. McGoldrick voor I. Ndiaye Sheffield United
72' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Osborn met assist van G. Baldock Sheffield United 0-3
74' Wissel Barnsley Wissel W. Hondermarck voor L. Kitching Barnsley
78' Doelpunt Barnsley Doelpunt D. Cole met assist van C. Woodrow Barnsley 1-3
82' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Leya Barnsley 2-3
86' Wissel Sheffield United Wissel C. Basham voor O. McBurnie Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Sheffield United
Opstellingen Barnsley - Sheffield United
De opstellingen van Barnsley en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.