Nabeschouwing Birmingham City - Peterborough United (2-2) || Championship 2021/2022

Dinsdag 25 januari 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Birmingham City het dinsdag 25 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Peterborough United (2-2)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Birmingham City en Peterborough United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door J. Marriott, waarmee Peterborough United met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 67e minuut voor dat Peterborough United via J. Clarke-Harris op 0-2 kwam te staan. In de 85e minuut wist Birmingham City de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via G. Gardner.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Birmingham City nadat S. Hogan in de 88e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Birmingham City - Peterborough United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Marriott met assist van K. Poku Peterborough United 0-1
46' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor F. Kent Peterborough United
46' Wissel Birmingham City Wissel J. Bela voor K. Pedersen Birmingham City
60' Wissel Birmingham City Wissel G. Gardner voor I. Sunjic Birmingham City
61' Wissel Peterborough United Wissel C. Morton voor J. Marriott Peterborough United
67' Penalty Peterborough United Penalty J. Clarke-Harris Peterborough United 0-2
77' Wissel Birmingham City Wissel J. Graham voor J. James Birmingham City
85' Doelpunt Birmingham City Doelpunt G. Gardner Birmingham City 1-2
86' Wissel Peterborough United Wissel S. Szmodics voor K. Poku Peterborough United
86' Wissel Peterborough United Wissel J. Knight voor J. Clarke-Harris Peterborough United
88' Doelpunt Birmingham City Doelpunt S. Hogan met assist van J. Bela Birmingham City 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Peterborough United
Opstellingen Birmingham City - Peterborough United
De opstellingen van Birmingham City en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.