Nabeschouwing Blackburn Rovers - Huddersfield Town (0-0) || Championship 2021/2022

Zondag 2 januari 2022 - 15:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Blackburn Rovers het zondag 2 januari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Huddersfield Town (0-0)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Blackburn Rovers en Huddersfield Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Blackburn Rovers en Huddersfield Town gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Keith Stroud niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Blackburn Rovers - Huddersfield Town 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor S. High Huddersfield Town
33' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor L. Travis Blackburn Rovers
39' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor J. Buckley Blackburn Rovers
63' Wissel Blackburn Rovers Wissel S. Gallagher voor R. Khadra Blackburn Rovers
67' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Rhodes voor J. Koroma Huddersfield Town
67' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Edun voor H. Pickering Blackburn Rovers
71' Wissel Huddersfield Town Wissel O. Turton voor S. High Huddersfield Town
73' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Dolan voor J. Buckley Blackburn Rovers
80' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor D. Holmes Huddersfield Town
84' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor J. P. van Hecke Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Huddersfield Town
Opstellingen Blackburn Rovers - Huddersfield Town
De opstellingen van Blackburn Rovers en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Huddersfield Town

Blackburn Rovers en Huddersfield Town treffen elkaar in de 26e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Keith Stroud en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Huddersfield Town in de Championship vond plaats op 28 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Huddersfield Town. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Huddersfield Town favoriet. 4 keer wist de ploeg van Blackburn Rovers te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Blackburn Rovers. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackburn Rovers 3
Winst Huddersfield Town 4
Gelijkspel 8
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 3e positie staat, terwijl we Huddersfield Town terugvinden op de 6e plaats.