Nabeschouwing Blackburn Rovers - Reading (2-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 23 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Reading (2-0)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Reading is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 2-0 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door S. Gallagher, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Blackburn Rovers vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Dolan op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Blackburn Rovers.

LIVE Blackburn Rovers - Reading 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Wissel Reading Wissel G. Puscas voor F. Azeez Reading
38' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor J. Buckley Blackburn Rovers
39' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. P. van Hecke voor D. Ayala Blackburn Rovers
56' Gele kaart Reading Gele kaart voor J. Swift Reading
61' Wissel Blackburn Rovers Wissel I. Poveda voor R. Nyambe Blackburn Rovers
61' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt S. Gallagher Blackburn Rovers 1-0
64' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt T. Dolan met assist van S. Gallagher Blackburn Rovers 2-0
72' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor J. P. van Hecke Blackburn Rovers
79' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor I. Poveda Blackburn Rovers
84' Wissel Reading Wissel J. Clarke voor O. Ejaria Reading
87' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Johnson voor J. Rothwell Blackburn Rovers
91' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor B. Johnson Blackburn Rovers
92' Gele kaart Reading Gele kaart voor D. Drinkwater Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Reading
Opstellingen Blackburn Rovers - Reading
De opstellingen van Blackburn Rovers en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Reading zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Reading

Blackburn Rovers en Reading treffen elkaar in de 14e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Harrington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Reading in de Championship vond plaats op 2 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reading. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Reading favoriet. 6 keer wist de ploeg van Blackburn Rovers te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Blackburn Rovers. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackburn Rovers 5
Winst Reading 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 13e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 9e plaats.