Nabeschouwing Blackburn Rovers - Sheffield United (3-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Sheffield United (3-1)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 3-1 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sheffield United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van R. Brewster. Blackburn Rovers kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Khadra, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette B. Brereton zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Blackburn Rovers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 70 minuten werd de voorsprong voor Blackburn Rovers vergroot nadat I. Poveda de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Blackburn Rovers.

LIVE Blackburn Rovers - Sheffield United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Sheffield United Doelpunt R. Brewster met assist van B. Sharp Sheffield United 0-1
5' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Bogle Sheffield United
24' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Fleck Sheffield United
37' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt R. Khadra met assist van J. Davenport Blackburn Rovers 1-1
59' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Brereton met assist van I. Poveda Blackburn Rovers 2-1
64' Wissel Sheffield United Wissel L. Mousset voor R. Brewster Sheffield United
64' Wissel Sheffield United Wissel I. Ndiaye voor J. Fleck Sheffield United
67' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Dolan voor R. Khadra Blackburn Rovers
70' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt I. Poveda Blackburn Rovers 3-1
76' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor D. Lenihan Blackburn Rovers
78' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rothwell voor J. Davenport Blackburn Rovers
80' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. Norwood Sheffield United
80' Wissel Sheffield United Wissel G. Baldock voor J. Bogle Sheffield United
92' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Butterworth voor I. Poveda Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Sheffield United
Opstellingen Blackburn Rovers - Sheffield United
De opstellingen van Blackburn Rovers en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.