Nabeschouwing Bristol City - Fulham (1-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Bristol City het zaterdag 25 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Fulham (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Bristol City en Fulham geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door A. Mitrovic, waarmee Fulham met 0-1 de leiding nam. Bristol City kwam na 79 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Palmer, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bristol City - Fulham 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor C. Pring Bristol City
30' Gele kaart Fulham Gele kaart voor N. Chalobah Fulham
46' Wissel Fulham Wissel H. Reed voor N. Chalobah Fulham
46' Wissel Fulham Wissel N. Kebano voor J. Onomah Fulham
50' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van H. Wilson Fulham 0-1
64' Wissel Bristol City Wissel N. Baker voor C. Pring Bristol City
64' Wissel Bristol City Wissel J. Williams voor T. Bakinson Bristol City
76' Wissel Bristol City Wissel K. Palmer voor G. Tanner Bristol City
78' Gele kaart Fulham Gele kaart voor B. Reid Fulham
79' Doelpunt Bristol City Doelpunt K. Palmer Bristol City 1-1
88' Wissel Fulham Wissel I. Cavaleiro voor B. Reid Fulham
90' Gele kaart Fulham Gele kaart voor H. Reed Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Fulham
Opstellingen Bristol City - Fulham
De opstellingen van Bristol City en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol City - Fulham

Bristol City en Fulham treffen elkaar in de 9e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Fulham in de Championship vond plaats op 7 maart 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Bristol City favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Fulham slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bristol City 4
Winst Fulham 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 10e positie staat, terwijl we Fulham terugvinden op de 4e plaats.