Nabeschouwing Cardiff City - Millwall (3-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 21 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Cardiff City het zaterdag 21 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Millwall (3-1)

Het Championship duel tussen Cardiff City en Millwall is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 3-1 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door A. Flint, waarmee Cardiff City met 1-0 de leiding nam. Cardiff City vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Flint op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut wist Millwall de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via B. Afobe.

Na 83 minuten werd de voorsprong voor Cardiff City vergroot nadat S. Morrison de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Cardiff City.

LIVE Cardiff City - Millwall 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor A. Flint Cardiff City
63' Wissel Cardiff City Wissel L. Bacuna voor R. Colwill Cardiff City
63' Wissel Cardiff City Wissel R. Giles voor M. Harris Cardiff City
65' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
66' Doelpunt Cardiff City Doelpunt A. Flint met assist van R. Giles Cardiff City 1-0
70' Doelpunt Cardiff City Doelpunt A. Flint met assist van R. Giles Cardiff City 2-0
70' Wissel Millwall Wissel M. Smith voor G. Evans Millwall
74' Wissel Millwall Wissel C. Mahoney voor J. Cooper Millwall
76' Doelpunt Millwall Doelpunt B. Afobe Millwall 2-1
83' Doelpunt Cardiff City Doelpunt S. Morrison met assist van M. Pack Cardiff City 3-1
86' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor C. Nelson Cardiff City
91' Wissel Cardiff City Wissel J. Collins voor K. Moore Cardiff City
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Millwall
Opstellingen Cardiff City - Millwall
De opstellingen van Cardiff City en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Millwall zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cardiff City - Millwall

Cardiff City en Millwall treffen elkaar in de 4e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Linington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cardiff City en Millwall in de Championship vond plaats op 30 januari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Cardiff City favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Cardiff City 3
Winst Millwall 1
Gelijkspel 12
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cardiff City op een 9e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 20e plaats.