Nabeschouwing Cardiff City - Peterborough United (4-0) || Championship 2021/2022

Woensdag 9 februari 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Cardiff City het woensdag 9 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Peterborough United (4-0)

Het Championship duel tussen Cardiff City en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 4-0 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Cardiff City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Ralls. Cardiff City vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Flint op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Cardiff City, waarmee J. Hugill zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Cardiff City in de 85e minuut, nadat U. Ikpeazu de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Cardiff City.

LIVE Cardiff City - Peterborough United 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Cardiff City Doelpunt J. Ralls met assist van I. Davies Cardiff City 1-0
32' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor B. Mumba Peterborough United
39' Doelpunt Cardiff City Doelpunt A. Flint Cardiff City 2-0
44' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor T. Doyle Cardiff City
46' Wissel Peterborough United Wissel R. Brown voor J. Knight Peterborough United
52' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor P. Ng Cardiff City
58' Doelpunt Cardiff City Doelpunt J. Hugill met assist van C. Drameh Cardiff City 3-0
60' Wissel Peterborough United Wissel J. Clarke-Harris voor H. Coulson Peterborough United
60' Wissel Peterborough United Wissel J. Ward voor J. Marriott Peterborough United
71' Wissel Cardiff City Wissel W. Vaulks voor J. Ralls Cardiff City
74' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor R. Wintle Cardiff City
76' Wissel Cardiff City Wissel U. Ikpeazu voor J. Hugill Cardiff City
81' Wissel Cardiff City Wissel R. Colwill voor T. Doyle Cardiff City
85' Doelpunt Cardiff City Doelpunt U. Ikpeazu met assist van R. Colwill Cardiff City 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Peterborough United
Opstellingen Cardiff City - Peterborough United
De opstellingen van Cardiff City en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.