Nabeschouwing Coventry City - Bristol City (3-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Coventry City het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Coventry Building Society Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Bristol City (3-2)

Het Championship duel tussen Coventry City en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 3-2 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor I. Maatsen in de 45e minuut, waardoor Coventry City met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 46e minuut voor dat Bristol City via C. Martin op 0-1 kwam te staan. In de 51e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het M. Godden van Coventry City die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-1.

In de 68e minuut was het Bristol City dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Weimann. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat C. OHare van Coventry City de 2-2 maakte in de 74e minuut. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Coventry City dat via M. Godden nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 91e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeremy Simpson bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Coventry City.

LIVE Coventry City - Bristol City 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Scott Bristol City
45' Rode kaart Coventry City Rode kaart voor I. Maatsen Coventry City
46' Penalty Bristol City Penalty C. Martin Bristol City 0-1
46' Wissel Coventry City Wissel T. Kane voor J. Clarke-Salter Coventry City
51' Penalty Coventry City Penalty M. Godden Coventry City 1-1
63' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor K. McFadzean Coventry City
64' Wissel Bristol City Wissel J. Dasilva voor A. Scott Bristol City
68' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Weimann met assist van C. Martin Bristol City 1-2
71' Wissel Coventry City Wissel T. Walker voor V. Gyokeres Coventry City
74' Doelpunt Coventry City Doelpunt C. OHare Coventry City 2-2
81' Wissel Bristol City Wissel N. Wells voor C. Pring Bristol City
81' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor T. Kalas Bristol City
85' Wissel Coventry City Wissel L. Kelly voor G. Hamer Coventry City
91' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor N. Wells Bristol City
91' Doelpunt Coventry City Doelpunt M. Godden met assist van L. Kelly Coventry City 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Bristol City
Opstellingen Coventry City - Bristol City
De opstellingen van Coventry City en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coventry City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bristol City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.