Nabeschouwing Fulham - Millwall (3-0) || Championship 2021/2022

Dinsdag 8 februari 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Fulham het dinsdag 8 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Millwall (3-0)

Het Championship duel tussen Fulham en Millwall is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door A. Mitrovic, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Fulham vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mitrovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was B. Reid van Fulham die de 3-0 wist te maken in de 87e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matt Donohue, waardoor Fulham dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fulham - Millwall 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic Fulham 1-0
35' Gele kaart Millwall Gele kaart voor M. Kieftenbeld Millwall
50' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic Fulham 2-0
57' Wissel Millwall Wissel J. Wallace voor A. Pearce Millwall
61' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Hutchinson Millwall
71' Wissel Fulham Wissel H. Reed voor T. Cairney Fulham
74' Gele kaart Millwall Gele kaart voor M. Bennett Millwall
77' Wissel Millwall Wissel L. Freeman voor O. Burke Millwall
77' Wissel Fulham Wissel B. Reid voor N. Kebano Fulham
77' Wissel Millwall Wissel T. Burey voor M. Bennett Millwall
84' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mitrovic Fulham
87' Doelpunt Fulham Doelpunt B. Reid met assist van F. Carvalho Fulham 3-0
91' Wissel Fulham Wissel Muniz Rodrigo voor A. Mitrovic Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Millwall
Opstellingen Fulham - Millwall
De opstellingen van Fulham en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Millwall zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fulham - Millwall

Fulham en Millwall treffen elkaar in de 31e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matt Donohue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Millwall in de Championship vond plaats op 17 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Fulham favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fulham 4
Winst Millwall 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 1e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 15e plaats.