Nabeschouwing Huddersfield Town - Luton Town (2-0) || Championship 2021/2022

Maandag 11 april 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Huddersfield Town het maandag 11 april 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Luton Town (2-0)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 2-0 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door J. Russell, waarmee Huddersfield Town met 1-0 de leiding nam. Luton Town kreeg via E. Adebayo in de 70e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Geoff Eltringham de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Huddersfield Town via een goal van M. Sarr in de 89e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Huddersfield Town.

LIVE Huddersfield Town - Luton Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Wissel Luton Town Wissel R. Snodgrass voor P. Ruddock Luton Town
58' Wissel Luton Town Wissel D. Potts voor H. Lansbury Luton Town
59' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt J. Russell met assist van Pipa Huddersfield Town 1-0
70' Penalty gemist Luton Town Penalty gemist E. Adebayo Luton Town
71' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor F. Onyedinma Luton Town
71' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor K. Naismith Luton Town
71' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor S. Thomas Huddersfield Town
77' Wissel Huddersfield Town Wissel D. Holmes voor D. Sinani Huddersfield Town
81' Wissel Luton Town Wissel D. Hylton voor H. Cornick Luton Town
84' Wissel Huddersfield Town Wissel M. Sarr voor D. Ward Huddersfield Town
86' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor L. Nicholls Huddersfield Town
89' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt M. Sarr met assist van S. Thomas Huddersfield Town 2-0
91' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor H. Toffolo Huddersfield Town
93' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Rhodes voor S. Thomas Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Luton Town
Opstellingen Huddersfield Town - Luton Town
De opstellingen van Huddersfield Town en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.