Nabeschouwing Huddersfield Town - Peterborough United (3-0) || Championship 2021/2022

Vrijdag 4 maart 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Huddersfield Town het vrijdag 4 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Peterborough United (3-0)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 3-0 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Huddersfield Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van D. Sinani. Huddersfield Town vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Lees op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Huddersfield Town, waarmee T. Lees zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Bond, waardoor Huddersfield Town dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Huddersfield Town - Peterborough United 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt D. Sinani Huddersfield Town 1-0
7' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt T. Lees met assist van D. Sinani Huddersfield Town 2-0
26' Wissel Peterborough United Wissel O. Norburn voor K. Poku Peterborough United
28' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor O. Norburn Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel J. Marriott voor J. Grant Peterborough United
60' Wissel Huddersfield Town Wissel C. Eiting voor D. Sinani Huddersfield Town
68' Wissel Peterborough United Wissel J. Clarke-Harris voor R. Jones Peterborough United
71' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Anjorin voor D. Holmes Huddersfield Town
72' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt T. Lees met assist van H. Toffolo Huddersfield Town 3-0
77' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Rhodes voor L. OBrien Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Peterborough United
Opstellingen Huddersfield Town - Peterborough United
De opstellingen van Huddersfield Town en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.