Nabeschouwing Hull City - Huddersfield Town (0-1) || Championship 2021/2022

Vrijdag 1 april 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Hull City het vrijdag 1 april 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Huddersfield Town (0-1)

Het Championship duel tussen Hull City en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor T. Eaves van Hull City. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 47e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 79 minuten was het H. Toffolo die Huddersfield Town op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Huddersfield Town uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Hull City - Huddersfield Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Hull City Gele kaart voor T. Eaves Hull City
41' Gele kaart Hull City Gele kaart voor B. Fleming Hull City
41' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor S. Thomas Huddersfield Town
47' Tweede gele kaart Hull City Tweede gele kaart voor T. Eaves Hull City
58' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Campbell voor D. Holmes Huddersfield Town
65' Wissel Hull City Wissel C. Elder voor R. Longman Hull City
73' Wissel Huddersfield Town Wissel Pipa voor O. Turton Huddersfield Town
74' Wissel Huddersfield Town Wissel D. Sinani voor J. Koroma Huddersfield Town
76' Wissel Hull City Wissel G. Docherty voor R. Slater Hull City
78' Gele kaart Hull City Gele kaart voor G. Docherty Hull City
79' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt H. Toffolo Huddersfield Town 0-1
83' Wissel Hull City Wissel A. Sayyadmanesh voor B. Fleming Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Huddersfield Town
Opstellingen Hull City - Huddersfield Town
De opstellingen van Hull City en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.