Nabeschouwing Hull City - Millwall (2-1) || Championship

Zaterdag 27 november 2021 - 16:00 uur

In de Championship neemt Hull City het zaterdag 27 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Millwall (2-1)

Het Championship duel tussen Hull City en Millwall is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door G. Honeyman, waarmee Hull City met 1-0 de leiding nam. Millwall kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Bradshaw, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette R. Longman zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hull City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Joshua Smith, waardoor Hull City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Hull City - Millwall
Goals
2
1
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
9
14
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
90
136
Gevaarlijke aanvallen
35
50
Passes
322
457
Overtredingen
8
10
Buitenspel
1
1
Corners
7
5
Wissels
3
3
LIVE Hull City - Millwall 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt Hull City Doelpunt G. Honeyman Hull City 1-0
40' Gele kaart Hull City Gele kaart voor R. Smallwood Hull City
46' Doelpunt Millwall Doelpunt T. Bradshaw met assist van B. Afobe Millwall 1-1
54' Doelpunt Hull City Doelpunt R. Longman Hull City 2-1
62' Wissel Hull City Wissel C. Elder voor M. Wilks Hull City
63' Gele kaart Millwall Gele kaart voor D. McNamara Millwall
67' Wissel Millwall Wissel M. Smith voor T. Bradshaw Millwall
72' Wissel Millwall Wissel M. Bennett voor S. Ojo Millwall
79' Wissel Hull City Wissel R. Williams voor R. Longman Hull City
80' Wissel Hull City Wissel T. Eaves voor J. Magennis Hull City
82' Wissel Millwall Wissel G. Evans voor G. Saville Millwall
89' Gele kaart Hull City Gele kaart voor T. Eaves Hull City
89' Gele kaart Millwall Gele kaart voor B. Afobe Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Millwall
Opstellingen Hull City - Millwall
De opstellingen van Hull City en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Grant McCann
Wissels Hull City
# Speler Pos.
1 Matt Ingram K
3 Callum Elder V
14 Andy Cannon M
18 George Moncur M
19 Randell Williams M
23 Tom Huddlestone M
9 Tom Eaves A
Formatie 4-2-3-1
Coach Gary Rowett
Wissels Millwall
# Speler Pos.
1 George Long K
5 Jake Cooper V
11 Scott Malone V
28 George Evans M
6 Maikel Kieftenbeld M
20 Mason Bennett A
10 Matt Smith A
Voorbeschouwing Hull City - Millwall

Hull City en Millwall treffen elkaar in de 20e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joshua Smith en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Millwall in de Championship vond plaats op 11 juli 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Millwall. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Millwall favoriet. 5 keer wist de ploeg van Hull City te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Hull City. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hull City 4
Winst Millwall 5
Gelijkspel 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 19e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Hull City - Millwall Opstelling Hull City Opstelling Millwall Live Hull City - Millwall Live Hull City - Millwall kijken Hull City - Millwall kijken Live Hull City - Millwall stream Hull City - Millwall Fox Sports Nabeschouwing Hull City - Millwall Uitslag Hull City - Millwall Statistieken Hull City - Millwall Championship 2021/2022 Hull City - Millwall wedden Hull City - Millwall gokken Hull City - Millwall Unibet