Nabeschouwing Luton Town - Queens Park Rangers (1-2) || Championship 2021/2022

Zondag 13 maart 2022 - 13:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Luton Town het zondag 13 maart 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Queens Park Rangers (1-2)

Het Championship duel tussen Luton Town en Queens Park Rangers is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 1-2 overwinning voor Queens Park Rangers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door C. Jerome, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van A. Gray in de 55e minuut zorgde er even later voor dat Queens Park Rangers weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 83e minuut zette R. Dickie zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Queens Park Rangers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Joshua Smith, waardoor Queens Park Rangers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Luton Town - Queens Park Rangers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Luton Town Wissel H. Lansbury voor P. Ruddock Luton Town
37' Doelpunt Luton Town Doelpunt C. Jerome met assist van A. Campbell Luton Town 1-0
49' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor I. Chair Queens Park Rangers
55' Penalty Queens Park Rangers Penalty A. Gray Queens Park Rangers 1-1
60' Wissel Queens Park Rangers Wissel C. Austin voor I. Chair Queens Park Rangers
74' Wissel Queens Park Rangers Wissel L. Amos voor J. Hendrick Queens Park Rangers
74' Wissel Luton Town Wissel H. Cornick voor C. Jerome Luton Town
78' Wissel Queens Park Rangers Wissel C. Willock voor A. Gray Queens Park Rangers
81' Wissel Luton Town Wissel R. Snodgrass voor J. Clark Luton Town
83' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt R. Dickie met assist van C. Willock Queens Park Rangers 1-2
87' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor L. Amos Queens Park Rangers
95' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor L. Wallace Queens Park Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Queens Park Rangers
Opstellingen Luton Town - Queens Park Rangers
De opstellingen van Luton Town en Queens Park Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Queens Park Rangers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.