Nabeschouwing Millwall - Preston North End (0-0) || Championship 2021/2022

Dinsdag 1 februari 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Millwall het dinsdag 1 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Preston North End (0-0)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Millwall en Preston North End geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Preston North End kreeg in de 63e minuut een strafschop toegekend, die door B. Whiteman werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Millwall en Preston North End gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Millwall, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kevin Friend niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Millwall - Preston North End 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor S. van den Berg Preston North End
60' Gele kaart Millwall Gele kaart voor M. Bennett Millwall
61' Wissel Millwall Wissel C. Mahoney voor S. Malone Millwall
61' Wissel Millwall Wissel J. Wallace voor O. Burke Millwall
63' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Hutchinson Millwall
63' Penalty gemist Preston North End Penalty gemist B. Whiteman Preston North End
68' Wissel Preston North End Wissel J. Earl voor A. Hughes Preston North End
71' Wissel Preston North End Wissel C. Archer voor C. Evans Preston North End
78' Wissel Millwall Wissel T. Burey voor M. Bennett Millwall
79' Wissel Preston North End Wissel A. Browne voor R. Ledson Preston North End
83' Gele kaart Millwall Gele kaart voor T. Burey Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Preston North End
Opstellingen Millwall - Preston North End
De opstellingen van Millwall en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Millwall - Preston North End

Millwall en Preston North End treffen elkaar in de 23e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Friend en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Preston North End in de Championship vond plaats op 2 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Millwall. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Millwall favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Preston North End slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Millwall 5
Winst Preston North End 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 15e positie staat, terwijl we Preston North End terugvinden op de 13e plaats.