In de Championship neemt Nottingham Forest het dinsdag 25 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Nottingham Forest Gelijk Winst Barnsley
1.67x inzet 3.55x inzet 5.5x inzet
LIVE Nottingham Forest - Barnsley 0-0

Vanaf dinsdag 25 januari 2022 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Nottingham Forest - Barnsley volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 8 dagen, 1 uur, 3 minuten en 35 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Barnsley
Opstellingen Nottingham Forest - Barnsley

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Nottingham Forest - Barnsley

Nottingham Forest en Barnsley treffen elkaar in de 26e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Salisbury en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Barnsley in de Championship vond plaats op 29 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nottingham Forest. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Nottingham Forest favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Barnsley slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Nottingham Forest 8
Winst Barnsley 7
Gelijkspel 6
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nottingham Forest op een 9e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 23e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nottingham Forest - Barnsley Opstelling Nottingham Forest Opstelling Barnsley Live Nottingham Forest - Barnsley Live Nottingham Forest - Barnsley kijken Nottingham Forest - Barnsley kijken Live Nottingham Forest - Barnsley stream Nottingham Forest - Barnsley Fox Sports Nabeschouwing Nottingham Forest - Barnsley Uitslag Nottingham Forest - Barnsley Statistieken Nottingham Forest - Barnsley Championship 2021/2022 Nottingham Forest - Barnsley wedden Nottingham Forest - Barnsley gokken Nottingham Forest - Barnsley Unibet