Nabeschouwing Nottingham Forest - Coventry City (2-0) || Championship 2021/2022

Woensdag 6 april 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Nottingham Forest het woensdag 6 april 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Coventry City (2-0)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door B. Johnson, waarmee Nottingham Forest met 1-0 de leiding nam. Nottingham Forest vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Garner op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Nottingham Forest.

LIVE Nottingham Forest - Coventry City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Worrall Nottingham Forest
25' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt B. Johnson Nottingham Forest 1-0
39' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor J. Bidwell Coventry City
54' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor P. Zinckernagel Nottingham Forest
58' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Lolley voor P. Zinckernagel Nottingham Forest
61' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt J. Garner met assist van K. Davis Nottingham Forest 2-0
66' Wissel Coventry City Wissel I. Maatsen voor T. Kane Coventry City
66' Wissel Coventry City Wissel F. Tavares voor B. Sheaf Coventry City
77' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor D. Hyam Coventry City
78' Wissel Nottingham Forest Wissel S. Surridge voor K. Davis Nottingham Forest
78' Wissel Nottingham Forest Wissel L. Grabban voor B. Johnson Nottingham Forest
85' Wissel Coventry City Wissel R. Howley voor G. Hamer Coventry City
92' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Colback Nottingham Forest
97' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor C. OHare Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Coventry City
Opstellingen Nottingham Forest - Coventry City
De opstellingen van Nottingham Forest en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Coventry City zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nottingham Forest - Coventry City

Nottingham Forest en Coventry City treffen elkaar in de 30e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Coventry City in de Championship vond plaats op 8 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Coventry City. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Nottingham Forest favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Coventry City slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Nottingham Forest 7
Winst Coventry City 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nottingham Forest op een 8e positie staat, terwijl we Coventry City terugvinden op de 11e plaats.