Nabeschouwing Peterborough United - Birmingham City (3-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Peterborough United het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Birmingham City (3-0)

Het Championship duel tussen Peterborough United en Birmingham City is onder leiding van scheidsrechter Jarred Gillett geëindigd in een 3-0 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van H. Dean zette Peterborough United op een 1-0 voorsprong in de 1e minuut van de wedstrijd. Een penalty zorgde er later in de 35e minuut voor dat Peterborough United via J. Clarke-Harris op 2-0 kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Peterborough United, waarmee J. Grant zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 65e minuut werd G. Gardner van Birmingham City met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Birmingham City het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jarred Gillett, waardoor Peterborough United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Peterborough United - Birmingham City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Eigen doelpunt Peterborough United Eigen doelpunt H. Dean Peterborough United 1-0
35' Penalty Peterborough United Penalty J. Clarke-Harris Peterborough United 2-0
35' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor R. Woods Birmingham City
46' Wissel Birmingham City Wissel D. Sanderson voor M. Roberts Birmingham City
46' Wissel Birmingham City Wissel I. Sunjic voor J. Bela Birmingham City
50' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Grant met assist van S. Dembele Peterborough United 3-0
58' Wissel Birmingham City Wissel C. Aneke voor L. Jutkiewicz Birmingham City
65' Rode kaart Birmingham City Rode kaart voor G. Gardner Birmingham City
70' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor F. Kent Peterborough United
72' Wissel Peterborough United Wissel C. Coventry voor J. Taylor Peterborough United
74' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor C. Aneke Birmingham City
82' Wissel Peterborough United Wissel H. Burrows voor S. Dembele Peterborough United
83' Wissel Peterborough United Wissel S. Szmodics voor J. Grant Peterborough United
92' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor D. Butler Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Birmingham City
Opstellingen Peterborough United - Birmingham City
De opstellingen van Peterborough United en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.