Nabeschouwing Peterborough United - Bristol City (2-3) || Championship 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Peterborough United het zaterdag 2 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Bristol City (2-3)

Het Championship duel tussen Peterborough United en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door S. Szmodics, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van N. Thompson zorgde ervoor dat Bristol City op 1-1 kwam te staan in de 34e minuut. In de 40e minuut zette G. Tanner zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bristol City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 43 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Szmodics de 2-2 maakte voor Peterborough United. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Bristol City dat in de 84e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat C. Martin de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter David Coote en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Bristol City.

LIVE Peterborough United - Bristol City 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Szmodics met assist van H. Burrows Peterborough United 1-0
34' Eigen doelpunt Bristol City Eigen doelpunt N. Thompson Bristol City 1-1
40' Doelpunt Bristol City Doelpunt G. Tanner Bristol City 1-2
43' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Szmodics met assist van D. Butler Peterborough United 2-2
58' Wissel Peterborough United Wissel J. Taylor voor C. Coventry Peterborough United
62' Wissel Bristol City Wissel A. Scott voor C. ODowda Bristol City
80' Wissel Peterborough United Wissel I. Kanu voor J. Ward Peterborough United
82' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. King Bristol City
84' Doelpunt Bristol City Doelpunt C. Martin met assist van J. Williams Bristol City 2-3
88' Wissel Peterborough United Wissel J. Grant voor O. Norburn Peterborough United
93' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Thompson Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Bristol City
Opstellingen Peterborough United - Bristol City
De opstellingen van Peterborough United en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bristol City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.