In de Championship neemt Peterborough United het dinsdag 15 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Peterborough United Gelijk Winst Reading
2.55x inzet 3.1x inzet 3.1x inzet
LIVE Peterborough United - Reading 0-0

Vanaf dinsdag 15 februari 2022 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Peterborough United - Reading volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 23 dagen, 3 uur, 39 minuten en 24 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Reading
Opstellingen Peterborough United - Reading

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Peterborough United - Reading

Peterborough United en Reading treffen elkaar in de 24e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matt Donohue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Peterborough United en Reading in de Championship vond plaats op 14 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reading. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Reading favoriet. 3 keer wist de ploeg van Peterborough United te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Peterborough United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Peterborough United 2
Winst Reading 3
Gelijkspel 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Peterborough United op een 22e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 21e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Peterborough United - Reading Opstelling Peterborough United Opstelling Reading Live Peterborough United - Reading Live Peterborough United - Reading kijken Peterborough United - Reading kijken Live Peterborough United - Reading stream Peterborough United - Reading Fox Sports Nabeschouwing Peterborough United - Reading Uitslag Peterborough United - Reading Statistieken Peterborough United - Reading Championship 2021/2022 Peterborough United - Reading wedden Peterborough United - Reading gokken Peterborough United - Reading Unibet